05 April, 2011

Tukar layout lagi daa

Hari ni tah apesal la aku ni..asyik2 nak tukar layout blog lagi...pas tukar ni, tukar lagi...orang yang visit blog aku ni pon kadang2 leh jadi keliru...'apsal la tuan blog ni asyik tukar layout jer'...macam aku ni xde identiti yang tetap kan...hahaha...sebenarnya saje jer aku buat camni...nak cari kepuasan diri...bukan sebab nak tiru orang ke ape....lagi satu sebab nak cepatkan loading page ni...xdela nanti terkial2 blog ni nak load...kalo intenet laju xpela gak...kalo yang slow cam siput...memang diorang trus tutup browser tu...tapi aku akan terus customize blog ni sampai aku puashati hahaha

Arini takde benda aku nak update...arini aku nk melalot skit...otak aku macam2 tengah fikir...yelah tak lama lagi aku nak keje....kemudian nak kene gak pikir cari rumah sewa, nak bayar hutang pinjaman ptptn...uishhh pening pale aku...sume nye duit....so sekarang siap sedia la ye shah, macam2 dugaan ko dapat tak lama lagi...nak simpan duit, asingkan duit untuk kasi kat mak ayah, adik aku yg blaja lagi....dan paling penting gak la hehehehe...simpan untuk kahwin...hahaha....sabo ye shah...p cari calon dulu haha...dan satu lagi yang xsabar2 nak beli...NGP, PSP baru dengan grafik tahap maksimum setanding PS3 yang pakai bluray...korang bayangkan la kalo grafik lawa camtu...memang puashati la..hehe okla stop mengarut kat sini....wait for next post hehehe :-P
Reactions:
Categories: