04 April, 2011

Melawat haiwan ternakan di zoo negara

Semalam memang sangat memenatkan. Seharian berjalan2 dengan member2 tapi pergi pon satu tempat jer hehehe. Kitorang mulanya plan nak gi batu caves then kemudian terpikir ape nak buat kt situ? Melanguk tengok robot transformer tu jer?hmmm bosan plak..so plan punye plan terjadila pengembaraan ke zoo negara hehe. Ada gak plan nak ke Petrosains atau Aquaria tapi Aquaria plak tiket mahal...hmmm trus cancel....cisss aku nak pegi sangat tempat tu..org cakap bes...demnn

Berbalik pada zoo, bile korang last pegi zoo negara? masa kecik darjah 3? atau time skolah menengah? Macam aku last pegi tahun 2006 tak silap aku. Tapi compare pergi time kecik2 dulu dengan sekarang ni, lagi best mase kecik2 dulu..hmm rindunya time comel2 dulu haha...Ok meh aku share beberapa gambar masa melepak kat sana.
 
rasa-rasanya ada banyak gak binatang yang dah berkurangan...tak macam dulu dah suasana kat situ...sekeliling penuh dengan pembangunan...tak macam dalam zoo dah, macam dalam studio haiwan rasanya hehe...apa pun hilang gak la stress tengok gelagat haiwan2 kat situ...macam2 hal hahaha...pasni ke mana lak destinasi 'menghilangkan stress' yang best untuk dilawat?hmmm...~
Reactions:
Categories: