09 March, 2011

New Link : DarkshahZone

Ini dia, aku update link blog ni. Link blog dulu tu agak tergeliat lidah nak sebutnya. Maklum la masa bukak blog ni dulu tak fikir tu semua. Sekarang link kali ni senang skit korang nak ingat..hehehe

Korang tau tak pukul berapa aku update link ni? pukul 5 PAGI!! Aku tak leh nak tido dan sambil2 tu aku layan bola live Barcelona vs Arsenal ( padahal aku tak berapa minat pun team ni tapi sebab nak tengok kekalahan Arsenal alang2 layan la kejap hahahaha). Projek baru aku tak lama lagi akan berjalan. Harap2 menjadik lah hendaknya. Dah la penat la aku nak taip lagi. Lepas aku bangun tidur nanti aku update wokeh....cincauuu!!!
Reactions:
Categories: