28 April, 2010

Akibat bermain api dengan aku

aku da ckp jangan cari marah aku...kan dah kena..
aku sound baik2 tak nak dengar...buat main2 teguran aku..
bila aku guna FB sound ko, marah...mrajuk lak tu..
cam budak2 lak aku tengok...

pastu lak membe baik die marah aku
SEBAB?....
aku sound kawan dia kat FB...
sekarang ni kawan dia tu da kuar rumah..
aku nak tanya ade ke aku malukan dia? aku takde pun mention nama die
besar2 kat FB tu..aku cakap 'sape terase'...maknanye betul la ko buat..
terasa pun...dah aku cakap elok2 tak nak dengar...sekarang rasekan la..

kalau member baik dia ni nak salahkan aku tak leh
salahkan aku 100 %...cam aku cakap tadi aku tak mention namenye..
tapi aku nak tanya ko, salah ke ape aku buat ni? aku tegur sebelum benda yang tak baik jadi memang cara aku ni agak melampau tapi sebelum ni pernah ko ambik tau teguran aku?
rumah sepah...bawak pompuan tido kat rumah...itu betul ke?
membe2 aku ada nak sound tap diorang risau kawan tu touching..
sekarang biar aku buat...ade aku kisah?

bukanlah nak menunjuk aku ni baik sangat, tapi aku tak nak member
aku buat benda tak elok...kalau la kene tangkap dengan JAIS malam tu,
tak ke malu dengan famili...sebab pikir member la aku buat camtu..aku
harap satu hari nanti ko sedar ape aku buat ni untuk kebaikan ko..member baik budak ni tak nak tegur aku sekarang pasal hal ni.still salahkan aku...lantak lah aku malas nak hangatkan lagi hal ni kat FB, kalau ko rase aku salah sukati ko la..ko pikir baik2 ape aku buat ni...kalau ade yang lain nak salahkan aku dipersilakan..
sebab aku tau ape aku buat ni...aku mintak maap klau kasar sangat...peace
Reactions:
Categories:

8 komen :

hasni said...

bawa popuan tdu dlm umah?
owh
sngt patut

souledge said...

nak buat cmne...kene gak sound dari jadi pape nnti...tapi ade gak yg mnyalahkan ape aku buat tu...hmm lantak la

FaFaFa said...

yes. i laike this. padan muke orang giler jer tak pk semua ni! tak de sensitiviti langsong!

baby_busyuk said...

oi mat marah nampak...kalo mende elok mmg patot pon..tapi bebaik..

souledge said...

fa : tgk..aku da agak bende ni mesti jadi nye..ntah la fa..nnti kte jumpe kte gosip lg huhu
akak : kenapa?aku rase aku wt ni agak over tp mmg ptut pun sbb xnak dgr ckp baik punye..

baby_busyuk said...

ok laa tuh..tapi lagi elok kalo ko bg sardin..ko masak sardin tuh..ko masak pedas2..haa..mesti terasa pnyer laa :P

souledge said...

hahahaha...klako lak aku dgr..

ms.Teddy said...

klu tgo benda betul dier nk tacing..bole jalan lah..naseb ko tgo..klu tuhan byr cash terus kt muka dier..lg padan muka..