17 October, 2009

Another Facebook virus

please alert of this info....for all user who have and always use facebook  be sure to not go to the website that ur friend suggest in their post.  They might be write like this:

'......made $147 today working online! u guys have to check out YourBizStart.com to get started too! jsq'

this is scam!!!(xtau pebende scam tu hehehe) so beware of this. if they want u to join it just ignore it. i post this because i saw my friend status like this. let me show u the sample of the picture



u see that? thats why i search it in internet an saw of this bullshit virus. more info please go to this website HKACTIVITY.COM

P/S:aku rase la kwn aku nye facebook tu da kne hack...dan aku rase bkn die yg tulis tu...kirenye virus tu akan pick mane2 member2 kite and gunekan gambar or profile diorg utk tarik kite g website tu...klau g gak website tu alamat jadi la penternak virus hahahaha


Reactions:
Categories:

4 komen :

FaFaFa said...

terime kasih! :D
tapi, kalau ade mende ni pun. fa takkan klik kot. bizstart? please laaaa. hahahah

souledge said...

same2...kt facebuk tu pon die cme bagitau jer...yg jd mngsa bende ni profile hanim...aku ingt die post..skali virus daa

p/s:jual goreng pisang lg besh haha

niNiE said...

thanxs for the info...ingat kat myspace je yg kena camtu...fb pon da ade ke..ish3

souledge said...

myspace pon ade ke?xtau la..almaklum la asyik FB jer hehehe...