18 September, 2009

Cari direct download anime???

kepada kaki download anime sekalian, aku ade jumpa satu link yang bagi aku byk pilihan. nama website tu xsilap aku Anime Toplist. kat situ banyak website2 yang diorg share untuk direct download. Kebanyakan website ada yang free dan bayar tapi aku da check sesetengah dari tu nampaknya free je...korang check sendiri la yer hehe.....ni link die

Anime Toplist

P/S : buat mase ni aku suke download kat Anime-Eden.com. FREE Of CHARGE!!!
Reactions:
Categories:

2 komen :

pak9 said...

woiii org nk rayaaa laa... nguaks

SELAMAT HARI RAYA SHAH!!!! Maaf sgt2, zakir ke, batin ke, mntk maaf kalo ada salah silap yg bwat ko sentap!! WAHAHAHA

souledge said...

wahahaha...raye2 jugak...blog pon same update...bohsan la dok ngadap tv jer kt rmh...selamat hari raye maaf zahir dan batin pak9...TUFFF!!!