26 July, 2009

Research oh research....


minggu lpas kitorg kene gi wat research psl management company. So kitorg pulun la cari company2 yg leh trima bebudak U wat research. Antara tempat2 kitorang nak gi:
1.Karangkraf
2.GempakStarz
3.Utusan
4.MOY publication
5.company2 yg kureng terkenal la skit hehe

so dalam banyak2 ni,satu company jer reply dgn pantas.
Company tu adelah GempakStarz!! wow,mmg kitorg xsangka dapat reply scepat tu. Teruja gak la dapat gi opis pnerbitan Gempak..hehe
sblum ni kitorg nak wt karangkraf tp snyap jer hmmm...lantak la janji dpt wat rsearch...so meh kitorg share pic2 ni utk tatapan anda sume hehe














diorang layan kitorang mmg best..xsombong macam sesetengah syarikat...last interview kitorg dibawa gi tgk artis2 wt komik pe sume..jumpa la artis2 cam Apoh, Slaium, Keith n Kaoru...diorg snyum jer...cam gmbar kt atas aku gi ke meja Keith tgk die wt komik..amoi yg bwk kitorg tu ckp die tu pemalu...agaknye la hehe...so tu la 1st time aku gi opis gempakstarz...sbenarnye nak g tu xjauh pon,ambik komuter pon da ok...ceh...
Reactions:
Categories:

5 komen :

FaFaFa said...

jelesssssssssssssssssss!!!!!!

souledge said...

jgn la jelesss fa...nnti aku bwk gi sana hahaha

::AnEp:: said...

hidup gempakz star...
hidup gempakjz siot..hahaha

niNiE said...

best nye...ninie nak sgt jumpe kaoru...

souledge said...

ninie: kaoru snyum2 dgn kitorg..jom la klau nak g hehe
anep: ape gempakjz tu??hihihi