01 August, 2009

Lepas Geram

hari ni aku nak lepas geram....dinasihatkn anda tidak terase dgn ape yg bakal dikatakan nnti...

pc aku macam gampang....baru beli speaker baru nak test power da wt prngai..xde sound lak..GERAMMMMMMMMM!!!!!!!!! Penat aku godek2 sana sini tp xde gak...pening pale btul smpai mencarut la aku psl hal ni....nak htr kedai tkut lame lak repair..aku nak gune wt keje...assgment makin byk lak...solution aku skrg ni beli motherbod baru tp....(BELI MOTHERBOD).....perkataan BELI tu yg wat aku sakit jiwa...duit mngalir kluar lg...WTF....aku ingat sem ni nak jimat skit...ARGHHHHH mcm2 hal ade je alasan nak kuarkn duit lg....

Aku nak edit vdeo utk keje projek management pakai Premier n After Effect skit...memandangkn pc aku xde sound so terpaksa balik rumah edit video panjang jadi kecik skit about 5 min kat muvi maker dlu. Then pastu senang skit nak edit kt premier. Aku install la Adobe Product tu sume kt pc aku ni....(P/S: aku snggup bwk pc cilakak ni dri rumah sewa ke rumah aku smata2 nak repair tp hampeh)....

TETAPI....

TAK BULEH INSTALL LAK....BANGANGGGGGGGG!!!!

report lak org lain nye keje...nasib baik coz terus terang aku kurang skit bab2 mnulis2 ni tapi klau bab teknikal ke design aku rajin...pasal keje klau byk guna duit aku xkesah sgt...ni bende yg spatutnye leh tahan smpai bberape tahun wt hal lak...da bajet utk save skit trus xleh....CILAKAAAA!!!!

p/s : setelah penulis blog ni penat mencalut(mncarut), maka die pon trus tido dgn bengangnye...
Reactions:
Categories:

4 komen :

::AnEp:: said...

relaks r bro..huhu..x elok mrh2..huhu

Koolez said...

pergh..lawak bai. mesti bengang tahap transformers punye..Buang je pc ngan sound ko tu..he3

niNiE said...

saba2....kalo bab2 pc ni problem mmg slalu mengundang kemarahan ke tahap dewa

FaFaFa said...

bengang tahap transformer. hahah ok.funny.

ala, sabar k? :D