12 April, 2013

Doodle Untuk Hari Ini

Dah lama tak post artwork dalam blog ni. Maklumlah sibuk sangat dengan kerja. Tapi artwork ni aku buat time kerja (curi tulang) hehehe. Alaa, sambil-sambil buat kerja cari idea tu merajinkan tangan ni mengalunkan gerakan mouse untuk hasilkan doodle ni. Tengah ada mood ni jangan lengah nanti tak jadi langsung.


Idea buat ni masa aku tengok robot ka youtube so tetiba jer tangan aku jadi rajin mencipta doodle ni. Asalnya lukis muka robot kat kertas tapi terus buat kat PC tak payah trace yang aku lukis kat kertas tu. Buang masa hehe. Memang percubaan pertama yang masih ada kekurangan. Dan tiba-tiba dapat idea dari hasil buat benda ni. Apa dia? Rileks la...nanti aku cerita lagi la yer hehe.
Reactions:
Categories: