25 March, 2011

Motion Title : Sphere Studio

Kali ni aku nak share artwork yang aku dah buat sebelum ni. Sebenarnya artwork ni dah siap 2 3 hari yang lepas tapi tak berkesempatan nak share dalam blog ni. Untuk pengetahuan korang, motion title ini dihasilkan menggunakan software Adobe After Effect. Sebelum ni aku ade share motion title kat post yang dulu. Kali ni yang latest dari usaha gigih aku nak tajamkan lagi skill editing hehehe. Sori sebab video ni aku tak letak sound efek pasal tak jumpa sound yang sesuai untuk motion title ni. Enjoy!

video

P/S : Kualiti video telah dikecikkan supaya senang nak upload sebab line berokben macam cibai skit dan tak memberatkan blog ni.
Reactions:
Categories: