30 March, 2010

Perangai2 pernah aku tengok,lihat dan rasa

Aku pun tak paham ade gak yang tak puashati dengan aku..nak kata aku ni hebat sangat,takde la hebat pun. Biasa jer. Kadang2 aku tak paham apsal mereka2 berkenaan suka nak cari pasal dengan aku. Memang...aku ni agak sensitip skit tapi kalau dah lebih2 sampai tak reti nak jaga hati orang susah la wei...

Ada lak tu berani buat benda yang melampau.....BUNUH AKU....apahal lak...sebab pompuan pun sampai camtu. Ada gak yang nak bawak geng nak belasah aku...sebab yang sama..POMPUAN...bodoh la korang ni, takde otak ke ha?!!

Ada setengah tu nak perli2 aku guna ayat sentap...aku tak pernah lak sakitkan hati korang...tak puashati dengan aku cakap je direct...tak payah la pakai ayat sentap...aku baik dengan orang pun salah, apa lagi buat jahat...hmmm ntah la..ada otak yang bijak pandai tapi tak reti guna...men or women sama saja..

Bukan sume pompuan dan laki jahat tapi pernah tak diorang fikir guna akal yang waras..jangan cakap tu ikut sedap mulut jer...nasib la aku ni bukan jenis cari pasal,kalau tak...tak tau ape jadi pasni. Apa yang korang sume pernah buat kat aku, aku sabar jer...diamkan jer. Lantak la situ..

P/S : Sape2 yang terasa tu...paham2 je la yek..nak bergurau tu berpada-pada la..
Reactions:
Categories:

3 komen :

niNiE said...

sesungguhnya setiap yg berlaku tu ade hikmah...orang sekeliling kite semua mmg suke cari salah org dari salah sendiri...kadang2 kite pon tergolong dalam golongan yang same...saba je la k shah...ninie time kat perak dulu pernah kena pulau ngan majority girls yg 1 studio ngan ninie...wat tak tau je..lame2 elok je balik...jgn susah2 hati k

souledge said...

tu la..tgh sabar la ni..thanx 4 ur advice...

baby_busyuk said...

alaa..skang ni depa nak wat pasai lantak pi..besok keja bagos2 ko kasi tunjuk sama dia...

kami dah lau dah sumer nih..last2 depa keja dok branak ja..hahahahha..gelak kuat2