16 January, 2010

Bengang!!!

makin aku nak lupa, mase tu gak la muncul balik. sakit betul hati aku ni.
kalau aku jumpa dia balik, memang kena la dengan aku. setakat ni dah
dekat 7 tahun aku sabar dengan dia. she know that i like her but something
in her mind that keeps us away from knowing the truth. i dont mind if she
cannot accept me but at least i try to be a friend that can help sometimes.

speaking of HELP, thats remind me about something.
Bak kata orang
masa susah cari kita, bila dah senang terus lupa. Sama la kes dengan budak ni.
Tak habis2 menyusahkan hidup aku. Masa nak pinjam duit bukan main
sopan santun cakap dengan aku. Bila dah dapat senyap camtu jer. Tapi aku sabar
lagi. Sampai la ke sekarang ni aku memang dah fedup tahap maksimum dengan
budak ni. Susah nak bayar cakap je la bukan susah pun. At least inform bila
aku tanya. Ni tak senyap camtu jer.

Sempat lagi tu masa nak pinjam kat aku 'awak still suka saya lagi ke?'.
Boleh jalan la!! Aku dah penat bersabar dengan ko. Sekarang ni aku
dapat tau dah ada boyfren baru plak. Gud Job! pasni clash then cari aku.
SORI LA!!! Aku takkan layan lagi. Mujur sepupu dia kawan baik aku
bagitau pasal perangai dia. Kalau tak sampai sekarang la aku jadi buta.
Aku bukan nak memburuk-burukkan ko tapi aku nak ko sedar apa yang
dah ko buat. Aku punya la loyal kt ko tapi ko layan aku macam mane..

Sekarang ni kalau ko terbaca post ni silalah buat baik balik. Aku ni bukannya
jenis pemarah tak tentu pasal. Kalau ko baik dengan aku, aku pon camtu jugak.
Tak susah pun kawan dengan aku....
Reactions:
Categories:

3 komen :

FaFaFa said...

sabaq naaaaa en shah Y_Yv

souledge said...

aku sentiasa sabaq fa....

hasni said...

erm
ada gk orang mcm tu ye
diharap bnykkan bersabar ok