24 June, 2009

Nur Kasih di TV3



minggu yang sudah2, aku terlayan drama ni kt TV3. tapi yg xbesnye aku xsempat nk tgk episod 1 coz terlupe hehe...well cite ni memang menarik pada p'dapat aku...mengisahkan pengorbanan anak2 Pak Hassan untuk menuruti kehendak bapanya. sedegil2 si Adam tu last2 kalah gak dgn bapak die hehe,si Aidil lak sanggup mengalah demi menurut kehendak ayah die( aku respek betol bukan senang nak tgk org mngalah pasal awek)..cerita ni agak slow tapi memang leh layan.

Tengok la awek yang kt atas tu...cantik kan bile b'tudung???
(salah satu faktor aku tengok cite ni hehe)

kalau la ade awek macam ni depan mata aku, dengan segera aku pegi ngorat hahahahaha!!

banyak pengisian dalam cite ni yang kita sendiri xperasan. selain tu aku salute kt teknik penggambarannye. memang cantik skali(salah 1 faktor aku tgk cite ni).cara diorang ambik shot tu memang lain dari yg sedia ada yg mana bagi aku kadang2 mendatar sangat. yg xbes nye kene tunggu ari jumaat baru la leh tgk. tapi nak tgk lg leh la donlod hehe..

perasan tak lagu tema drama ni? bile dengar balik memang layan lagu ni. ade gak aku cari mp3 tapi mmg susah nk jumpe...so sape ade yg full version meh la share dgn aku hehe..

P/S : so korang yg xtgk tu,g la tengok...xruginye..
Reactions:
Categories:

4 komen :

FaFaFa said...

wowowowowow.

tgk drama weh.
nnt fa carikan awek btudung utk ko ye shah.
:P

souledge said...

cari la fa...leh aku wt selection hahaha....bes la cite tu...layannn

-Fana- said...

shah jiwang gak rupanyee

souledge said...

jiwang skit2 jer hahaha