18 May, 2009

Alkisah berokband

aku nyampah btul dgn berokband ni...ade lak limit nk gne nye..5 GB. dah la aku ambik package advance patutnye kasi la unlimited usage..ni tak mcm celaka..lebih jer usage speed nk donlod kene control by them..tensen la cmni..xlama lagi lak lepak lak serumah dgn bbudak yg asyik gne berokband aku.



xkesah klau gne untuk surf intrnet cri mklumat..ni tak gne untk donlod muvi la...24 hour lak tu..dilenjan sampai panas berokband aku. yg sorg ni ade berokband tp xbyr.pastu gne lak berokband aku donlod muvi sampai slow internet aku. WTF...nak sound xsampai hati lak krg kecik ati..eeee geram..buat berokband aku cm die punyer je..pasni aku males nk bwk berokband aku. bile nk gne je aku bwk..biar padan muke diorg..suruh byr skit asyik2 ckp 'ala member2 xkan b'kire'...sdap mulut je..korg lenjan aku yg terok byr..AAAHHHH!!!!tensen betol...
Reactions:
Categories:

3 komen :

FaFaFa said...

apa kata suo dia beli sendrik dan ko gune diorang nye, "ala member"

pfft. biar dorang rase.
budget ah nk pinjam pun...
ni dl muvi bagai. sedapppp jek.

:)) jgn bagi je senang, kate ko nk gune. :P

niNiE said...

saba2....

kengkawan biase la...kalo xmo kasi pinjam..sorok ...kate la da x pakai...kalo nak pakai tu cover2 la sket kan...huhu

Iera Nadirah said...

Haa..bertukarla ke MAXIS BROADBAND kerana..200mb setiap mlm..