24 January, 2009

Tajaan PTPTN

dpt gak aku post blog coz bz sesangat time2 cmni....peh xsangka lak reti gak aku wat blog ni ek. Anyway hari ahad lpas aku m'dapat 1 idea utk 'menjolikan' duit ke KL..well xsangka lak aku ada idea cmni..dipendekkan cite smpai la aku ke KL dgn bangganye...hohooho...

hensem x aku? wakaka prasan plak...tgk tu,beg kamera xlpas dri dibwa..sbnarnye smbil2 jln2 smbil wat keje...tu keje foto la nk wat..korg tau kt ne aku posing? di LOW YATT...aku g sna pun nak wat ssuatu...aku nk wat PC BARU hahahahahahahaha!!!!!



tgk mmbe aku ni,posing je lbih tp xbeli pun hehehe...aku dah hbiskan rm1010 buat pc baru coz pc lama nk bwk blik rmh....so kne buat yg baru..(padahal nak maen game je lbihnye hehe)..aku round 1 low yatt nk cri yg murah n ade kualiti n last2 beli gak kt tgkat atas skali..pnat beb bawak berat2 pc bru ni BUT aku puashati hahaha....meh kite intro skit PC baru ni...

JENG JENG JENG!!!!!!!!
ni la die PC baru aku HAHAHAHAHa.... cun x?ingat nk cri casing kcik skit tp lari bajet da...pape pun t'capai gak impian aku...tp yg peliknye mana dtg duit wat bende ni...ni sume adalah tajaan PTPTN yg sudi support aku wat bende ni...hahahaha abis la aku duit tggal bpe kerat jek...
Reactions:
Categories: