26 February, 2011

Korang Nak fungsi iMac Expose di Windows 7 ? Jom baca kat sini

Pada korang yang tak tau ape itu Expose, biar aku terangkan. Expose adalah salah satu fungsi yang menarik lagi canggih dari jenama Apple yang digunakan dalam iMac. Fungsinya adalah untuk memudahkan korang tukar ke window lain tanpa perlu minimize kan window lain. Tak paham? cuba korang buka banyak2 window pastu cuba tukar window lain leceh ke tidak. Kalau leceh cuba try pakai software ni...pasti korang suka sampai kembang2 hidung hahaha. Aku share ni sebab masa keje tu pakai iMac la pulok. Pastu suka plak fungsi ni sampai ngigau2 tangan ni asyik tekan shortcut fungsi ni.

Download link ini :
Switcher

 dan ini hasilnya bila aku install dalam laptop aku


cool tak? hehehe cuba jangan tak cuba.

p/s : jangan marah ek Mac user hehehe :-p
Reactions:
Categories:

2 komen :

FaFaFa said...

hahahah! ko ni pandai betul ek bab2 ni!!! :))

souledge said...

haaa tu la psl..ni sume gara2 guna mac...kan dah berjangkit hahaha