30 June, 2009

Facebook Alert!!!!!!!

kali aku nak share pasal facebook a.k.a mukabuku hehehe...kali korang kene ambik berat skit pasal FB korang pasal byk hacker kt luar da gune akaun org utk spam n mcm2 lg 'kerja' diorg....

Selain tu, diorg akan guna FB korang utk sebarkan virus bile org klik profile korang n lastly org lain jd mangsa n salahkn ko..so better take caution b4 getting worse...

aku bagitau ni sbb aku TERsearch psl facebook ni kt google..byk gak yg komen hackers serang facebook..ni aku share solution yg bole elak bende2 cmni...

"SELALU UPDATE PASSWORD KORANG "

aku ade bace 1 artikel psl ni...korang bace kt SINI

ade new artikel pasal ni aku tambah nnti...PEACE
Reactions:
Categories:

3 komen :

-Fana- said...

tq2

FaFaFa said...

ala...serious.
T__T tukar passwoddddd.

souledge said...

fana:same2...
fafa:utk keselamatan mukabuku anda...