17 May, 2009

Meh kita download

Aku xtau la korang dah tau kt ne website nk donlod bende2 bes cam muvi or something like that.So,kat sini aku just copy link n korang leh download ape yang aku nak share. sebelum aku lupa klau nak download aku rekemen kan korang pakai IDM coz leh lajukan lagi download korang. Aku share ni pon coz nk memudahkan korang donlod tanpa perlu login pe sume. ok enjoy!



Internet Download Manager 5.17 Build 2

http://www.mediafire.com/download.php?mijht2dikwy
Reactions:
Categories: