24 November, 2008

JE MAPELLE SHAH RIZAN

ape aku nak cite ek?mm...sebenarnya aku malas nk tulis benda ni tapi aku nak share dgn korg yang gemar membaca..hehehemeh aku cite skit serba sdikit psl aku...kira korang yg baru nmpak aku msti ckp aku ni smbong yang amat kan?...well itu sume persepsi korang..Aku tak leh nak salahkan...klau korang tgk aku ni,msti rasa cam celaka je mamat ni...smbong lak tu..hahahahaha aku t'gelak klau korang ckp cmtu...ramai la yang aku tnya p'dapat tentang diri aku ni..sume ckp cmtu..sbnarnye,aku ni x cam yang korang pikir...aku ni PEMALU orangnye nak2 dengan pompuan...hehehehe sekarang ni aku dah leh cntrol la...aku ni jenis simple n leh campur dengan sume orang...syok tau dapat mmber2 dri plbagai jenis dan macam2 prangai...there is a reason why i said that...kadang aku heran gak,ade yang kata aku ni klaka...klaka sgt ker???xcam mr bean pun...or xcam saiful apek ke...but i always try to entertaint all my frenz just because i want them always smile n happy...(ah ha!aku ni cam promote diri aku jek....????)well at least korang sume tau skit psl aku...jgn la wat penilaian sndiri...ape orang kata.....xkenal maka xcinta...yezza terrer gak aku b'kata2...hahahaha....penat la nak taip..kita jumpa nanti orait!!!!
Reactions:
Categories:

1 komen :

FaFaFa said...

shahhhhhhhhhhhhhhhhh! ohhhhh. tgk blog fa, tak gtau ade blog!

=P

kau mmg klako weh.