01 July, 2009

Nak download rapidshare as free user

Sape2 yang pakai celcom or maxis broadband mesti ade masalah nak download dari rapidshare.Sebabnya? website tu detect korang tgh download dari website diorg padahal x wt pape pon.

Kenapa ini terjadi?

sebab korang share ip adress dgn orang lain so sape2 yang tgh download kt rapidshare tu org lain xleh
nak download. Tapi sape2 ade premium akaun no problem lah. Sekarang ni meh aku share website
yang leh korang guna utk download kt rapidshare as a free user. pilih link2 kat bawah ni:

http://www.hostyoursites.biz/
http://www.aywasoft.com/leech/
http://www.rslinkgens.info/

yang ni lak untuk megaupload

http://muplg.ctv-crew.info/

ade satu lagi website aku jumpa tapi xsure leh bukak lg ke x. korang just taip viete.info kt search..
Reactions:
Categories:

2 komen :

::AnEp:: said...

bagus..leh aku download byk2 kt rapidshare..

souledge said...

hehe..cube try..aku da try mmg jadik...